Jdi na obsah Jdi na menu
 


21. 8. 2018

Jaké jsou Poledancerky?

Každá činnost má svou fanouškovskou základnu nebo komunitu. V některých komunitách chce člověk být tak zoufale, že tu činnost začne vykonávat kvůli té komunitě a prestiži nebo dojmu, který navenek dělá. Já to měla obráceně. Chtěla jsem dělat pole dance a až poté, co jsem ho zkusila, jsem zjistila, jak úžasná komunita se k němu pojí. Budu mluvit o ženách, protože ony v našich geografických podmínkách přeci jen převažují. 
Jaké jsou vlastně ty poledancerky, moje lektorky a spolužačky z lekcí? Jsou nádherné! Bez výjimky jsou to všechno krásné ženské. Teď nemám na mysli typ "modelka z časáku". Ne všechny mají velikost S. Znám i takové, co mají na velikosti oblečení nějaké to XL. A přesto jsou všechny krásné. Jsou to totiž ženské, co mají páru, něco se s sebou dělají a starají se o sebe. Dělají to co je baví a je to na nich vidět. Bez ohledu na velikost na nich vidíte, že jejich tělo něco umí, že se neválí na gauči. Nepotkala jsem ošklivou nebo umolousanou poledancerku. A samozřejmě - ty nejlepší v oboru jsou ty nejkrásnější. Tam už se modelky mohou jít s postavami klouzat. Mám pocit, že čím více to člověk dělá, tím je krásnější. I já si za ten rok a kousek připadám krásnější, než před začátkem. 
A není to jen o zevnějšku. Jde to i zevnitř. Když totiž děláte něco co vás baví, jste v pohodě. Když jste v pohodě, máte dobrou náladu a vše jde líp. A poledancerky jsou v pohodě. Neboť když vydrží modřiny, odřeniny, mozoly, natažené svaly a vazy, otlačeniny a přežijí tisíce prvních pokusů o nový prvek, pak už je jen tak něco nerozhází.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář